В момента няма заподозрян за убийството на Алексей Петров. Това заяви

...
В момента няма заподозрян за убийството на Алексей Петров. Това заяви
Коментари Харесай

Калин Стоянов: Няма заподозрян за убийството на Алексей Петров

В момента няма обвинен за убийството на Алексей Петров. Това съобщи на брифинг в Министерския съвет министърът на вътрешните работи Калин Стоянов. 

„ Текат оперативно-издирвателни мероприятия. Има голям брой открити обстоятелства и условия, които следва да бъдат подробно тествани “, посочи Стоянов. Той увери, че по случая работи огромен екип от криминалисти, който е в стеснен синхрон с наблюдаващия прокурор. „ Всички версии са вероятни и ние работим по тях “, сподели още министърът. 
-->
Калин Стоянов акцентира, че не се е познавал и срещал с жертвата на убийството. 

Бизнесменът Алексей Петров беше убит на 16 август в столичния кв. „ Драгалевци “. Инцидентът е станал в 12:20 часа. При стрелбата пострада 48-годишна жена, която е била с него. Тя е настанена в Университетската многопрофилна болница за интензивно лекуване и незабавна медицина (УМБАЛСМ) „ Н. И. Пирогов “. От болничното заведение оповестиха, че след подхванатото лекуване животът й е вън от заплаха. 

Министър Стоянов разяснява тематиката на брифинг пред медиите в Министерския съвет, на който стимулира предлагането до президента да освободи от поста основния секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Петър Тодоров, пише 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР